Статии

E

Emo

  • Male

Независимо дали сте начинаещ или по-опитен с фотографията, ето някои от моите любими съвети, които ще ви помогнат да подобрите вашата фотография!

Read more

Що се отнася до снимането на портрети, има много различни начини да се справите - затова има много страхотни съвети за портретна фотография, за да се научите, независимо дали снимате откровени моменти на улицата или сглобявате студийни фотографии. 

 

Жанрът „портрети“ се намира под огромен чадър с различни комплекти, умения и знания, необходими за алтернативни подходи. Въпреки това има много съвети за портретна фотография, които се преобразуват във всички различни методи, така че независимо дали сте начинаещ или снимате от известно време, не забравяйте да следвате тези най-добри съвети, за да прехвърлите своята портретна фотография на следващо ниво.

Read more

Левитационната фотография е трик, който може да  използвате за създаване на наистина вълшебни фотографии. Все още не много популярен тип фотография, левитационната фотография въпреки, че изглежда много трудна, може да се направи лесно с известно планиране и креативност.

Read more

Научете няколко забавни и креативни композиции за подобряване на вашата фотография

Всеки един човек, който е въоражен с цифров фотоапарат, може да  заснеме портретна снимка, но не е достатъчно да насочите апарата и да щракнете бутона. Ако искате да създавате професионални снимки, ще трябва да  вмъкнете и малко въображение.

Read more

Фотографирането на спортни събития предлага голям брой творчески възможности и е страхотна възможност да опитате някои от режимите и функциите на фотоапарата си, които може да не сте използвали преди.

Read more

Експонацията е мярка за количеството светлина, попадащо върху сензора на вашия фотоапарат, и определя колко светла или тъмна изглежда вашата снимка. Тя може да бъде управлявана чрез скоростта на затвора, отвора на диафрагмата и ISO светлочувствителността. Промяната на тези параметри се отразява не само върху експонацията, но и начина, по който изглежда вашата снимка.

Read more

Снимането на бебета е удоволствие, към което много роднини и приятели, както и хората, които просто обожават децата, ще се втурнат веднага щом се срещнат с новото попълнение в семейството и това не е изненадващо: бебетата са безумно сладки, а докато растат се проявяват все повече и повече черти от личността им.

Read more

Правенето на страхотни снимки на храната е умение, което се добива с много опити, експерименти и добри технически познания за използването на вашият фотоапарат.

Разбира се, професионалните фотоапарати и обективи правят нещата по лесни, при условие, че знаете как да ги използвате, но в никакъв случай не са необходими само те за цялостния процес при заснемането на храна с рекламна цел.

Read more

Като начинаещ фотограф може би сте чували за такива термини като f-stop или f-номер и се питате какво всъщност означават. В тази статия ще се потопим подробно в тях и ще говорим как да ги използвате за вашата фотография.

Read more